M0 és elkerülő út

Akinek elege van a budakalászi dugókból, támogassa kezdeményezésünket. Mától szórólapokat osztunk a forgalmas kereszteződésekben.

Mit várunk az illetékes minisztertől?

–       Az M0 autóút 10-es főútig tartó következő szakaszának megtervezéséhez(!) júniusig legyen meg a szükséges 4 milliárd forint.

–       A Budakalászt északról elkerülő út kevésbé költségigényes előkészítő munkálatait végezzék el.

Naponta 15 ezer jármű halad át Budakalász szűk utcáin. Csak akkor szabadulhatunk meg a brutális forgalomtól, ha az elkerülő utak megépülnek. Az M0 autóút következő szakaszának megtervezéséről van érvényes szerződés, de az csak akkor lép életbe, ha júniusig a kormány a szükséges pénzt rendelkezésre bocsátja. Ha nem, sokévnyi munka kárba vész és mindent kezdhetünk elölről.

A Budakalászt északról elkerülő út megépítésére 2008-óta több kötelezettséget vállalt már az állam, de a megvalósulás a mai napig várat magára. Kérjük az ígéretek és a kötelezettségek betartását; legalább a kevésbé költségigényes előkészületek folytatását!

Kiadványunkban részletesen ismertettük az elkerülő utakkal kapcsolatos helyzetet. Kezdeményezésünk az országos pártpolitikától független, Budakalász és a környékbeli települések, Óbuda és a dunakanyari régió közös érdekét szolgálja.

 Írjuk alá ma, hogy levegőt vehessünk!

https://www.peticiok.com/m0_elkerulo_2011egyesulet_budakalasz