2022 karácsonya és szilvesztere között tanúkihallgatásokkal folytatódott a Kálvária-telkek eladása miatt indult nyomozás. A nyomozás a Szentendrei Járási Ügyészség felügyelete mellett 4. éve tart.

Mások mellett az önkormányzati vagyon eladását ellenző, ezért NEM-mel szavazó akkori ellenzéki képviselőket is meghallgatták, illetve átiratban további kérdések is érkeztek a rendőrségtől.

A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Gazdaságvédelmi Osztálya egyesületünk és az Állami Számvevőszék feljelentésként értékelt bejelentése nyomán különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Vállalásaihoz híven a jelenlegi 2011-es városvezetés 2019 novemberében a korábbi ingatlanértékesítési és ingatlanhasznosítási gyakorlat felülvizsgálatáról döntött, az Ideiglenes Bizottság munkájáról, a Kálvária-telkek eladásának kivizsgálásáról pedig 2020 végén Kóder György, a bizottság elnöke a Budakalász város honlapján részletesen beszámolt.