Ahogyan korábban már jeleztük, a 2011 Egyesület a politikai pártoktól függetlenül elindul az októberi önkormányzati választáson. Képviselőjelöltjeink valamennyi választókörzetben ott lesznek, és a polgármesteri tisztségre is olyan személyt javaslunk Önöknek, aki Budakalász ismert és elismert polgára, munkája és családja mellett évtizedek óta részt vesz a közéletben, tisztessége megkérdőjelezhetetlen.
Jelöltjeink mindegyike a 2011 Egyesület alapítója, illetve később csatlakozott támogatója, mindannyian szilárd értékrenddel rendelkező, Budakalászért tenni akaró, elkötelezett emberek. Közülük többen a helyi egyházközségek ismert és aktív tagjai, nagycsaládosok, szabadidejüket a helyi ifjúságért és más közösségekért áldozó vezetők, vagy a rászorulókkal nem csak a kampányidőszakban szolidaritást vállaló kalászi polgárok.
Aktív, felelősségteljes munkát végző emberek. Van közöttük orvos, mérnök, biogazda, közgazdász; fiatal és már tapasztalt, de közös bennük, hogy az elmúlt kilenc évben egyikük sem szavazott volna Budakalász zöldterületeinek elherdálására, a zsúfoltságot növelő ingatlanbefektetői érdekekre, a Luppa-tó, a Kálvária, a Mályva-park, vagy éppen saját rokonának szánt közvagyon botrányos eladására.
Mindannyian Budakalászon tervezik családjuk jövőjét, nem „sorosista haszonlesők”, ahogyan nemrég egy közösségi oldalon a mérgező hazugságokat és pocskondiázást az egyik helyi pártszervezettől mi is megkaptuk. Nem pártkatonák vagy “bólogatójánosok”, mindegyiküknek bátran a szemébe lehet nézni, mert önállóan gondolkodó, tisztességes, értelmes lokálpatrióták.

Polgármesterjelöltünk és képviselőjelöltjeink bemutatkozását itt olvashatod el: http://husztizenegy.hu/onkormanyzati-valasztas-2019/
Programunkat pedig itt találod: http://husztizenegy.hu/valasztasi-program/

Polgármesterjelölt: dr. Göbl Richárd
Az 1-es körzet képviselőjelöltje: Rácz Miklós
A 2-es körzet képviselőjelöltje: Kóder György
A 3-as körzet képviselőjelöltje: Dr. Váli István
A 4-es körzet képviselőjelöltje: Czinke Zsuzsanna
Az 5-ös körzet képviselőjelöltje: Gazda Géza
A 6-os körzet képviselőjelöltje: Forián-Szabó Gergely
A 7-es körzet képviselőjelöltje: Nagel István
A 8-as körzet képviselőjelöltje: Balogh Csaba