Lezárult a jelöltállítás időszaka. Büszkén elmondhatjuk, hogy sikeresen vettük az akadályt: a polgármesterjelöltünk mellett minden választókörzetben lehet majd szavazni a 2011 Egyesület képviselőjelöltjeire. Budakalászon rajtunk kívül csak a Fidesz tudott minden kerületben jelölteket állítani.  Ezen kívül egyes körzetekben egyéb politikai pártok jelöltjeivel, valamint néhány egyéni indulóval is lehet majd találkozni.
Rogán László jelenlegi polgármester kihívójaként a 2011 Egyesület részéről Dr. Göbl Richárd száll ringbe. Göbl doktor részére 550 támogató aláírást adtunk le, ami bőven meghaladja a jelöltállításhoz szükséges 300 ajánlást. Ezen kívül még egy egyéni versenyző is elindul a polgármesteri székért.
A Helyi Választási Bizottságba is delegáltunk egy kiváló szakembert, így az ottani döntéseket is szoros figyelemmel fogjuk kísérni.
Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy a pártoktól független 2011 Egyesület a jelenlegi városvezetés egyetlen igazi kihívója. Aki Budakalászon változást szeretne, az a 2011 Egyesület csapatára leadott szavazataival érheti el ezt a legnagyobb eséllyel.
Köszönjük az aláírásokat, a biztató szavakat és az eddig felajánlott támogatásokat. A választásokig hátralévő bő egy hónapban is mindent meg fogunk tenni azért, hogy bebizonyítsuk: a városunk jövőjéért elkötelezett, felkészült és tisztességes csapatunkra érdemes lesz szavazni október 13-án!
Friss levegőt Budakalásznak!