Az október 13-i választásig polgármesterjelöltünkkel és képviselő-jelöltjeinkkel többször is találkozhatnak majd. Jövőbeni munkájukhoz nagy segítséget jelent majd, hogy Önökkel közösen
beszélhetik meg a tennivalókat és közelebbről is megismerhetik egymást. Célunk, hogy a választókörzetek speciális gondjaira közösen találjuk meg a megoldásokat.   Ebben nem csak a jelöltek, hanem a 2011 Egyesület szakemberei is a segítségükre lesznek.

Igyekeztünk pontosan jelölni a körzethatárokat, de lehetnek olyan utcák, ahol a meghívónkban szereplő térkép nem elég  pontos, vagy nem elég nagy felbontású. Mindenki számára a legbiztosabb tájékozódási lehetőség a korábban postai úton kapott névre szóló levél, melyben a választókörzet száma és a szavazóhelyiség egyértelműen szerepel. Kérjük, az abban olvasható választókörzet-információ alapján válasszák ki a megfelelő utcafórum helyszínét és időpontját.

Dr. Göbl Richárd, a 2011 Egyesület polgármesterjelöltje, és a választókörzetük képviselőjelöltje egyesületünk szakembereivel együtt szeretettel várják Önöket!

Az utcafórumok időpontjai és helyszínei

 • Szeptember 25-én, szerdán 17 órától 19 óráig. ➜ Omsz park, Tanító utca a CBA mellett.  ➜ Az 1-es választókörzet lakosainak.
 • Szeptember 29-én, vasárnap 16 és 18 óra között ➜ Szentistvántelepen, a Széchenyi utcában, a Tomi ABC mellett ➜ a 6-os, a 7-es és a 8-as
  választókörzetek lakosainak.
 • Szeptember 29-én, vasárnap 16 és 18 óra között ➜ a Kálvárián ➜ a 3-as és 4-es választókörzetek lakosainak.
 • Szeptember 30-án, hétfőn 17 és 19 óra között ➜ a Damjanich és Sas utcák kereszteződésénél, a Dévai Vegyeskereskedés előtt ➜ a 3-as és 5-ös választókörzetek
  lakosainak.
 • Október 5-én, szombaton 14 és 16 óra között ➜ a Klenityben, a Téglási András és Kántor utca sarkán ➜ a 8-as választókörzet lakosainak.
 • Október 5-én, szombaton 16 és 18 óra között ➜ az Erdőhát utca tetején ➜ az 5-ös és a 7-es választókörzet lakosainak
 • Október 5-én, szombaton 10 és 12 óra között ➜ a Petőfi téren ➜ a 2-es és 4-es választókörzetek lakosainak.
 • Október12-én, szombaton 16 órakor ➜ a Kálvária dombon. ➜ Kampányzáró rendezvény.

Térkép