Kedves Budakalásziak!

A magas részvétel mellett lezajlott vasárnapi önkormányzati választások eredménye jelentősen átalakította Budakalász Város Önkormányzatának Képviselő-testületét. Az Önök bizalmából a polgármesteri címet és mind a nyolc egyéni választókerület képviselői mandátumát a 2011 Egyesület jelöltjei nyerték el. A maradék három képviselői  helyet  kompenzációs listáról a Fidesz-KDNP jelöltjei kapták.

A választói üzenetet megértettük: a polgárok többsége változást szeretne.  Ahol ez szükséges, ott határozottan lépni fogunk, ami viszont jó volt, azt megtartjuk és erősítjük. Mindenkivel szeretnénk együttműködni, aki a helyi közösség értéktárába betenni szeretne.

A zajos kampányidőszak után végre csendesebb hétköznapok következnek. A hivatali átadás-átvétel rövidesen megkezdődik, utána az intézmények vezetőivel is találkozunk. Fontosnak tartom, hogy az új képviselő-testület hivatalos megalakulásáig is zökkenőmentes legyen a város működése, a hivatal és az intézmények munkatársai nyugodt körülmények között tudjanak dolgozni.

A város vezetése számomra és csapatom számára elsősorban szolgálat. A következő években kemény munkával szeretnénk bizonyítani, hogy a megelőlegezett bizalmat kiérdemeltük.

Friss levegőt Budakalásznak!

dr. Göbl Richárd

Budakalász megválasztott polgármestere