Tisztelt Budakalásziak!

Önök tavaly októberben meggyőző többséggel választották és bízták meg a pártoktól teljesen független 2011 Egyesület jelöltjeit városunk vezetésével. Az új városvezetés az alapértékekben nem ismer kompromisszumokat, ez pedig számos gazdasági és politikai érdeket megsértett. Ennek bizonyítéka, hogy bár nincs kampányidőszak, az érdeksérelmet szenvedett ellendrukkereink az elmúlt hónapokban számtalan felületen, az országos médiát is felhasználva, folyamatos kampányt folytatnak ellenünk.

Kritikával természetesen mindenkit lehet illetni, ettől nem félünk. Sőt: az új városvezetés első intézkedéseinek egyike volt, hogy megszüntette a tömeges cenzúrát a város közösségi oldalán, és lehetővé tette a kritikus vélemények megjelenését. A jobbító szándékú kritikát köszönettel fogadjuk, a sunyi és nemtelen támadásokat azonban visszautasítjuk!

Kiállunk polgármesterünk mellett, aki a választás előestéjén jelöltként hibázott, de polgármesterként az első lehetséges alkalommal bocsánatot kért a meggondolatlan szavaiért, és azóta is tisztességgel dolgozik a város ügyeinek előrevitelén.

Kiállunk a jegyzőnk mellett, akinek a legfőbb “bűne”, hogy a polgármester úr szomszédságában lakik, szakmai felkészültségét és tisztességét ugyanakkor soha senki sem vonta kétségbe.

Kiállunk hivatali dolgozóink mellett, akiket az év végi köztisztviselői jutalmuk apropóján arra próbálnak felhasználni, hogy támadhassák az új vezetést.

Kiállunk a polgármesteri kabinet vezetője mellett, akit “titokzatos háttérembernek” próbálnak beállítani, holott évek óta a helyi közösségi érdekek képviseletéért dolgozik, október óta pedig a hivatali munkának és a társadalmi kapcsolatoknak is az egyik fontos motorja.

Kiállunk önkormányzati képviselőink mellett, akik sok más településsel ellentétben nem a tiszteletdíjuk megemelésével kezdték a munkájukat, hanem a szabadidejüket nem kímélve keményen dolgoznak a városért.

Mindenkit – barátainkat és ellenfeleinket is – arra hívunk, hogy Budakalász érdekeiért dolgozzunk együtt. Bárkivel szívesen együttműködünk, ha abból a városunknak haszna származik. Egy dologban azonban nem kötünk kompromisszumot: az értékeinkben, melyek összekötnek bennünket.

A 2024. évi választásokig hátralévő közel 4 és fél évben be fogjuk bizonyítani, hogy érdemes volt ránk bízni a város vezetését!

Tisztelettel:
2011 Egyesület