Ezúton is meghívunk minden érdeklődőt az új képviselőtestület alakulóülésére, mely szerdán, az október 23-i ünnepség előtt lesz a Faluház nagytermében 15 órai kezdettel.

Az október 13-i önkormányzati választáson Budakalász polgárai meggyőző többséggel új polgármestert és új képviselőket választottak. Városunk új polgármestere dr. Göbl Richárd, a képviselő-testület megválasztott tagjai: Balogh Csaba, Czinke Zsuzsa, Forián-Szabó Gergely, Gazda Géza, Kóder György, Nagel István, Rácz Miklós és Dr. Váli István, valamennyien a 2011 Egyesület képviselői; a kompenzációs listáról dr. Krepárt Tamás, Mányai Zoltán és Rogán László, a Fidesz-KDNP jelöltjei szereztek képviselői mandátumot.

Polgármesterünk és az új képviselő-testület tagjai szabadságunk ünnepének évfordulóján, 2019. október 23-án, 15.00 órakor, a Faluház dísztermében, a testület alakuló ülésén tesznek esküt. Az ünnepi alkalomra szeretettel várjuk Budakalász lakóit, hogy azután az emlékező menettel közösen induljunk el az Omszk-parki kopjafához, ahol az ötvenhatos hősök tiszteletére elhelyezzük a megemlékezés virágait.

Az ünnepi alkalmakra minden érdeklődőt szeretettel várunk!